Si-a invins demonii!

22 Dec

Intr-un interviu socant, fiica celui mai rebel rocker britanic a vorbit deschis despre dependenta sa de stupefiante, care aproape ca a condus-o spre moarte.

Ratusca cea urata s-a transformat intr-o lebada ce face acum furori la Hollywood. Dupa ce a slabit 20 kilograme si a renuntat la droguri,, Kelly Osbourne ( 26 ) are in sfarsit un trup cu care se poate mandri si duce o viata pentru care multe vedete au inceput s-o invidieze. Nu intamplator, fiica fostului lider Black Sabbath a pozat prima oara in costum de baie pentru o publicatie glossy, luna aceasta, desi e in atentia publicului de peste un deceniu.

Kelly si-a invins demonii, care n-au fost putini.

A avut o copilarie si o adolescenta influentate de slabiciunea familiei pentru droguri ( tatal sau a recunoscut ca lua zilnic supradoza de stupefiante, pe cand fratele ei, Jack, a incercat sa se sinucida cu pastile). Nici nu-i de mirare ca ea insasi a cazut in patima toxicomanilor. Totul a inceput la 13 ani, cand s-a mutat cu familia in Statele Unite. ,,Sufeream enorm cand lumea ma facea grasa”, martiriseste Kelly. Motive pentru care a testat intr-un club prima pilula Vicodin, menita s-o elibereze temporar de complexe. Ce-a urmat? ,,La 17 ani eram dependenta”, s-a confesat ea in autobiografia ,,Fierce”, publicata in septembrie 2009.

Ajunsese la 100 pastile pe zi, de patru ori peste limita letala.

Rebela adolescenta s-a aflat in prragul mortii de nenumarate ori ,,La 20 de ani, mama m-a resuscitat! Am incercat orice drog, in afara de cocaina. Asta pentru ca imi doream sa nu mai simt nimic. Eram urata si grasa!”. Lucrurile s-au inrautatit cand mama ei, Sharon, a fost diagnosticata cu cancer de colon in 2002, iar tatal ei a avut un accident auto care era sa-i fie fatal. ,,Incercam sa fiu puternica pentru ei si luam Vicodin ca sa-mi ascunda tristetea.”

Intr-un final, la insistenta familiei, Kelly a inceput sa urmeze un program de dezintoxicare. Si a avut suficienta vointa pentru a-si invinge demonii. ,,Am fost internata de patru ori si nu ma mai intorc acolo!”

Schimbare: Kelly si-a pus ordine in viata si cariera: a cantat alaturi de Pussycat Dolls si e colaborator al unui talkshow TV. Iar recent a fost vazuta cu un tanar misterios. O noua iubire?

 

Leave a comment